2016/154 Sirküler (08.08.2016)


BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE

SİRKÜLER NO: 2016/154

Sayın Üyemiz,

8 Ekim 2016 tarihinde EXPO 2016 Antalya'da, AKİŞMER Teknoloji Transfer Merkezi'nin organizasyonunda, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) işbirliği ile BİTKİ ISLAHI PROJE PAZARI düzenlenecektir. Geçen yıl AKİŞMER Teknoloji Transfer Merkezi tarafından ilki düzenlenen ve bu yıl da ilk defa uluslararası düzeyde düzenlenecek olan "Bı̇tkı̇ Islahı Proje Pazarı(BIPP)”nda Araştırma Enstitüleri ve Üniversitelerden gelen ıslah projeleri firmalar ile buluşturulacak, yapılan ikili görüşmeler ile Ar-Ge işbirlikleri için ilk adımların atılmasına katkı sağlanacaktır.

Ödüllü olarak düzenlenecek "Bitkı Islahı Proje Pazarı”na (BIPP), ıslah çalışmasının herhangi bir aşamasındaki fikir, proje veya çeşit ile katılım sağlanabilmektedir. Etkinlik kapsamında firmalar veya diğer araştırmacılar ile ortak proje kurgulama, proje fikri kapsamında iş birlikleri geliştirme ve yatırımcılarla tanışma fırsatı yakalanabilecektir.

"Bitkı Islahı Proje Pazarı” (BIPP) ile ilgili detaylı bilgiye plantbreedingprojects.akdeniz.edu.tr web sayfasından ulaşılabilmektedir.

Bilgilerini rica ederim.


Güliz AKEL ÇETİNKAYA
Genel Sekreter V.

Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belirttiğiniz GSM numarasına gönderilen 4 haneli SMS Doğrulama Kodunu giriniz.

SMS Doğrulama Kodu Hatalı

Mesajınız başarılı bir şekilde iletilmiştir. En kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.