2016/203 Sirküler (13.10.2016)


BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE

SİRKÜLER NO: 2016/203

Sayın Üyemiz,

Birliğimiz, 20-22 Ekim 2016 tarihlerinde Piriştine/Kosova'da gerçekleştirilecek olan Agrokos Uluslararası Tarım Ticareti ve Gıda Fuarına 9 m2'lik bir stant ile katılım sağlamaktadır.

Başta yaş meyve ve sebze ürünleri olmak üzere tarım ürünleri ile gıda ürünleri için Güneydoğu Avrupa pazarına girişte önemli bir nokta olan fuarın bu yıl 16'ncısı düzenlenecek olup, 2015 yılında 15'i ülkemizden olmak üzere 15 ülkeden 210 firma katılmış ve fuarı 17.346 kişi ziyaret etmiştir.

Agrokos fuarı yaş meyve sebze sektöründe Güneydoğu Avrupa'da önde gelen fuarlarından birisidir. Sektörde alıcı ya da satıcı pozisyonunda olan özellikle Avrupa ülkelerinin önemli aktörleri söz konusu fuara katılım sağlamakta ve ayrıca sektörün karar verici mercilerinden katılımcılar bulunmaktadır. Ayrıca fuar, sektörde faaliyet gösteren firmalara pazardaki trendleri yakından takip edebilmek, ürünlerini tanıtmak, iş fırsatları yaratmak ve bağlantı kurmak için önemli fırsatlar sunmaktadır.

Birliğimizin Hol 1'deyer alacak info standında, Bölgemiz ihracat sektörleri ve ürünlerinin uluslararası alıcılara etkin bir şekilde tanıtımı yapılacak olup, fuarda bulunan ihracatçı firmalarımız Birliğimiz standında alıcı firmalarla ikili iş görüşmeleri yapma imkanı bulacaklardır.

Ayrıca, Agrokos fuarı firması, fuara katılmak isteye Türk firmalarına %10 indirim yapabileceğini belirtmiştir.

Standımızda bulunacak görevli personelimize +905389497178 telefon numarasından ulaşılabilecektir.

Bilgilerini rica ederim.

Fisun EVRENSEVDİ PEKTAŞ

Genel Sekreter

Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belirttiğiniz GSM numarasına gönderilen 4 haneli SMS Doğrulama Kodunu giriniz.

SMS Doğrulama Kodu Hatalı

Mesajınız başarılı bir şekilde iletilmiştir. En kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.