2018/043 Sirküler (20.02.2018)


BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE

SİRKÜLER NO: 2018 / 043

Sayın Üyemiz,

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM)'nden alınan e-posta yazısında, Türkiye'nin ilk inovasyon geliştirme programı olan ve her yıl Türkiye'nin inovasyon şampiyonlarını belirleyen İnovaLİG programının 2018 kayıtlarının www.inovalig.com adresinden alınmaya devam ettiği bildirilmektedir.

Bu yıl 5.kez gerçekleştirilen İnovaLİG'e geçtiğimiz yıl 971 firmanın başvurmuş olduğu ve bu rakam ile Türkiye'nin, IMP3rove programına katılımın en yüksek olduğu ülkelerden biri haline gelmeyi başarmış olduğu, yoğun ve titiz bir çalışma sonucunda belirlenen inovasyon şampiyonlarının her sene olduğu gibi Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle onurlandırdıkları Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftası'nda ödüllerini aldıkları belirtilmektedir.


İnovaLİG ile firmaların hem inovasyon yetkinlikleri bazında yarıştıkları hem de inovasyon kültürlerini interaktif bir platformda geliştirme fırsatı buldukları ifade edilmekte olup. İnovasyon değerlendirmesini tamamlayan her firmaya, IMP³rove Academy tarafından 350€ (Euro) değerindeki kapsamlı inovasyon değerlendirme ve kıyas analizi raporunun ücretsiz olarak sunulduğu bildirilmektedir. İnovaLİG sayesinde firmaların orta ve uzun vadeli hedeflerine odaklanmasına, yıllar içerisinde inovasyon gelişimlerini takip edebilmelerine imkan sağlandığı belirtilmekte ve İnovasyon yönetiminin ve bilincinin yaygınlaştırılması ve farkındalık yaratılması için Sayın Cumhurbaşkanımızdan sektör temsilcilerine kadar herkesin İnovaLİG'e katkı sağlamasının, ülkemizi diğer ülkelerden ayrıştırdığı dile getirilmektedir.


Bu çerçevede, firmaların hem yıllar itibariyle inovasyon gelişimlerini görmek, hem de inovasyon alanında edinilmiş olan uluslararası tecrübeye ortak olmak için firmaların 10 Mart 2018 tarihine kadar www.inovalig.com adresinden İnovaLİG 2018'e katılmaya davet edildiği bildirilmektedir.

Bilgilerini rica ederim.


e-imzalıdır

Fisun EVRENSEVDİ PEKTAŞ

Genel Sekreter


Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belirttiğiniz GSM numarasına gönderilen 4 haneli SMS Doğrulama Kodunu giriniz.

SMS Doğrulama Kodu Hatalı

Mesajınız başarılı bir şekilde iletilmiştir. En kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.