2019/003 Sirküler (04.01.2019)


BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE

SİRKÜLER NO: 2019/003

Sayın Üyemiz,

Bölgemiz ihracatını artırmak, ihracatçılarımız ile Rusya Federasyonu'ndaki iş insanlarını bir araya getirerek işbirliği olanaklarını geliştirmek amacıyla Birliğimiz ile MAP - Moskova İşadamları Birliği arasında 01.10.2018 tarihinde bir işbirliği protokolü imzalanmıştır.

30 yıllık bir geçmişe sahip olan MAP ile imzalanan protokol kapsamında, karşılıklı ürün ihtiyaçlarının belirlenmesi ve bildirilmesi; yatırım ihtiyaçlarının tespit edilerek, yatırım çağrılarında bulunulması ve yatırım için girişimci bulma çalışmalarında karşılıklı destek olunması; karşılıklı B2B organizasyonları düzenlenmesi; şirket ziyaretleri organize edilmesi; şirket/sektör bazında bilgi temini sağlanması amaçlanmaktadır.

Bu çerçevede, MAP Uluslararası İlişkiler Başkanı Sayın Vladimir ZHAROV ve MAP Türkiye Temsilciliği Başkanı Sayın Abdurrahman BAYTAŞ'ın katılımıyla 08 Ocak 2019 Salı günü saat 14:00'da Birlik merkezimizde karşılıklı işbirliği olanaklarının değerlendirileceği bir istişare toplantısı düzenlenecektir.

Söz konusu toplantıya katılım için aşağıda yer alan katılım formunun doldurularak 07.01.2019 Pazartesi günü saat 17:00'a kadar Birliğimizin arge@baib.gov.tr e-posta adresine iletilmesini rica ederim.

e-imzalıdır

Anıl YILMAZ

Genel Sekreter V.

Toplantı Katılım Formu:

Katılımcı Adı:

Firması:

GSM No:


Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belirttiğiniz GSM numarasına gönderilen 4 haneli SMS Doğrulama Kodunu giriniz.

SMS Doğrulama Kodu Hatalı

Mesajınız başarılı bir şekilde iletilmiştir. En kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.