2019/015 Sirküler (17.01.2019)


BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE

SİRKÜLER 2019-15

Sayın Üyemiz;

T.C. Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü'nden alınan bir yazıya atıfla Türkiye İhracatçılar Meclisi'nden alınan yazıda, Bakan Yardımcımız Sayın Gonca Işık Yılmaz Batur'un 21-22 Ocak tarihlerinde Bulgaristan Ekonomi Bakan Yardımcısı Alexander Manolev ile sınır kapılarımızda bir araya gelerek yerinde inceleme çalışması yapmasının öngörüldüğü belirtilmektedir.

Bu kapsamda söz konusu toplantıya ilişkin Bakanlığımızın çalışmalarında kullanılmak üzere; ülkemiz ile Bulgaristan arasındaki ticari ilişkilere yönelik ihracatçılarımızın söz konusu pazarlarda karşılaştığı sorunlar, Türkiye ile Bulgaristan arasındaki ticari ve ekonomik ilişkileri geliştirmek amacıyla neler yapılabileceği hususuna ilişkin öneriler ve gerçekleştirilecek toplantı esnasında gündeme getirilmesinde fayda görülen hususlar ile ilgili bilgi notları oluşturulacaktır.

Bu kapsamda üyelerimizin yukarıda belirtilen hususlara ilişkin görüşlerinin ekteki forma işlenerek en geç 18 Ocak 2019 Cuma günü saat 14:00'a kadar Birliğimiz arge@baib.gov.tr mail adresine iletilmesi gerekmektedir.

Bilgilerini rica ederim.

e-imzalıdır

Fisun EVRENSEVDİ PEKTAŞ

Genel Sekreter



Ekler:
Ek1 -Sorun Bildirim Formu.docx

Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belirttiğiniz GSM numarasına gönderilen 4 haneli SMS Doğrulama Kodunu giriniz.

SMS Doğrulama Kodu Hatalı

Mesajınız başarılı bir şekilde iletilmiştir. En kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.