ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE
SİRKÜLER NO: 2014/090
Genel
Sekreterliğimizin talebi üzerine, Ürün Güvenliği ve
Denetimi Genel Müdürlüklerinin talimatları doğrultusunda,
Antalya'da oluşturulan
"Karpuz Kesim Heyeti” tarafından çeşitli seralarda yapılan kontroller
sonucunda, TS/1132 Karpuz Standardının 4.2.1.Genel Özellikler bölümünü dikkate
almak suretiyle sadece Antalya Bölgesinde seralarda yetiştirilen karpuzların,
- 05/05/2014 tarihinden itibaren kesimine,
- 06/05/2014
tarihinden itibaren de ihraç edilmesine
karar verilmiştir.
Bilgilerini rica ederim.
Fisun EVRENSEVDİ PEKTAŞ
Genel Sekreter
Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.