BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE
SİRKÜLER NO: 2015/94
Sayın Üyemiz,
Genel Sekreterliğimizin talebi üzerine, Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürlüklerinin talimatları doğrultusunda, Antalya'da oluşturulan "Karpuz Hasat ve İhraç Tarihlerini Belirleme Komisyonu” tarafından çeşitli seralarda yapılan kontroller sonucunda, TS/1132 Karpuz Standardının 4.2.1.Genel Özellikler bölümünü dikkate almak suretiyle sadece Antalya Bölgesinde seralarda yetiştirilen karpuzların,
- 07/05/2015 tarihinden itibaren kesimine,
- 08/05/2015 tarihinden itibaren de ihraç edilmesine
karar verilmiştir.
Bilgilerini rica ederim.
Fisun EVRENSEVDİ PEKTAŞ
Genel Sekreter
Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.