ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE
SİRKÜLER 2013/121
Sayın Üyemiz,
Genel Sekreterliğimizin talebi üzerine, Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürlüklerinin talimatları doğrultusunda, Antalya'da oluşturulan "Karpuz Kesim Heyeti” tarafından çeşitli seralarda yapılan kontroller sonucunda, TS/1132 Karpuz Standardının 4.2.1.Genel Özellikler bölümünü dikkate almak suretiyle sadece Antalya Bölgesinde seralarda yetiştirilen karpuzların,
- 05/05/2013 tarihinden itibaren kesimine,
- 06/05/2013 tarihinden itibaren de ihraç edilmesine
karar verilmiştir.
Bilgilerini rica ederim.
Fisun EVRENSEVDİ
Genel Sekreter
Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.