2012/458 Sirküler (14.12.2012)


ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE

ÖZEL SİRKÜLER NO: 2012 - 458

Sayın Üyemiz,

Ekonomi Bakanlığı'ndan alınan bir yazıya istinaden TİM - Türkiye İhracatçılar Meclisi Genel Sekreterliğinden alınan yazıda; Ekonomi Bakanı Sayın Zafer ÇAĞLAYAN başkanlığında II. Ortadoğu ve Kuzey Afrika Bölgesel Ticaret Müşavirleri Toplantısı'nın 28-29 Aralık 2012 tarihlerinde Ankara'da aşağıda isimleri yer alan 19 ülkeden 33 Ticaret Müşavirinin katılımıyla gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Toplantının ikinci günü olan 29 Aralık 2012 tarihinde öğleden önce aşağıda belirtilen ülkeler için Ticaret Müşavirleri ve ülke masası uzmanlarının yer alacağı ülke masa stantları açılacak olup, iki ülke arasında ticarete yönelik sorunlar ve çözüm önerilerinin de görüşüleceği bilgilendirmeler yapılacaktır.

Bu itibarla, söz konusu etkinliğe katılmak isteyen üyelerimizin EK'de yer alan formu doldurarak en geç 18 Aralık 2012 Salı günü mesai bitimine kadar Genel Sekreterliğimize (yilmaza@aib.gov.tr) iletmeleri gerekmektedir.

Bilgilerini rica ederim.

Fisun EVRENSEVDİ

Genel Sekreter

Ülkeler:

Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Katar, Filistin, İsrail, Irak, Kuveyt, Libya, Lübnan, Suriye, Ürdün, Suudi Arabistan, Mısır, Tunus, Cezayir, Fas, Umman, Yemen, İran

EK: Başvuru Formu


Ekler:
srkaib2012458.pdf

Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belirttiğiniz GSM numarasına gönderilen 4 haneli SMS Doğrulama Kodunu giriniz.

SMS Doğrulama Kodu Hatalı

Mesajınız başarılı bir şekilde iletilmiştir. En kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.