2014/228 Sirküler (02.11.2014)


BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE

SİRKÜLER 2014 /228

Sayın Üyemiz,

Bilindiği üzere, yoğun ihracat sezonunun olduğu dönemlerde üyelerimizi günlük hal fiyatlarından haberdar etmek ve piyasada yapay fiyat artışlarını önleyerek ürün fiyatlarının istikrarlı bir seyir göstermesini sağlamak amacıyla, her yıl Antalya, Kumluca, Mavikent, Demre ve Gazipaşa hallerindeki bazı sebze fiyatları üyelerimize faks, e-posta ve sms yolu ile gönderilmektedir. Bu yıl ise 04 Kasım 2014 tarihinden itibaren söz konusu hal fiyatlarının üyelerimize gönderilmesi planlanmaktadır.

Kumluca, Mavikent, Demre ve Gazipasa bölgelerindeki fiyatlar ilgili Komisyoncu Derneklerinden temin edilerek üyelerimiz bilgilendirilirken, Antalya fiyatları ise Antalya Toptancı Halinde faaliyet gösteren ve sürekli alım yapan bazı ihracatçılarımızdan alınan fiyatlar değerlendirilerek duyurulmaktadır.

Genel Sekreterliğimiz kayıtlarındaki hal fiyatları gönderilecek üyelerimizin listesi güncellenecek ve ekteki formu dolduran üyelerimize talepleri doğrultusunda e-mail, faks veya Sms olarak Günlük Hal Fiyatları gönderilecektir. Bu çerçevede, söz konusu hal fiyatlarından haberdar olmak isteyen üyelerimizin 03 Kasım 2014 Pazartesi günü mesai bitimine kadar ekte yer alan formu doldurarak Genel Sekreterliğimize ulaştırmaları gerekmektedir.

Ayrıca bahsi geçen fiyatların daha net ve gerçekçi olarak duyurulması hususunda Birliğimize destek olmak adına, Antalya Hal fiyatları konusunda günlük bilgi vermek isteyen ihracatçılarımızın da ekteki formda "Fiyat Verebileceği Ürün” kısmını da doldurarak Genel Sekreterliğimize göndermeleri önem arz etmektedir.

Bilgilerini rica ederim

Fisun EVRENSEVDİ PEKTAŞ

Genel Sekreter

Ek: Günlük Yaş Meyve Sebze Piyasası Bülteni Bilgi Formu (1 Sayfa)

NOT: Hal fiyatlarından haberdar olmak isteyen ve ürün fiyatı verebilecek üyelerimizin formu

3 Kasım 2014 Pazartesi günü mesai bitimine kadar halfiyat@baib.gov.tr e-posta adresine ya da 0242-311-79-00 no'lu faksa iletmeleri gerekmektedir


Ekler:
Gunluk YMS Piyasasi Form.pdf

Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belirttiğiniz GSM numarasına gönderilen 4 haneli SMS Doğrulama Kodunu giriniz.

SMS Doğrulama Kodu Hatalı

Mesajınız başarılı bir şekilde iletilmiştir. En kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.