2015/050 Sirküler (02.03.2015)


BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE

SİRKÜLER 2015 /50

Sayın Üyemiz,

Akdeniz İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliğinden alınan yazıda; 5-8 Mart 2015 tarihlerinde Mersin'de düzenlenecek Mersin Agrodays- 10. Tarım Gıda Ve Hayvancılık Fuarı'na yönelik olarak Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğü, Akdeniz İhracatçı Birlikleri organizasyonunda Kosova ve Umman'dan bir Alım Heyeti Programı gerçekleştirileceği bildirilmektedir. Söz konusu heyete ilişkin yabancı firma listesi Ek-2'de sunulmaktadır.

Bahse konu yazıda devamla, ihracatçı firmalarımız ile konuk firma yetkililerinin birebir görüşme imkanı bulacakları ve katılımın ücretsiz olduğu İkili İş Görüşmelerinin 4 Mart 2015 tarihinde 13:00 - 16:00 saatleri arasında Mersin'de Akdeniz İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği binasında düzenleneceği, programa katılmak isteyen firmaların Ek-1'de sunulan başvuru formunu görüşme talebinde bulunulan yabancı firma'nın No'sunu belirtilerek en geç 2 Mart 2015 Pazartesi günü (Bugün) mesai bitimine kadar Akdeniz İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği sultanbayrak@akib.org.tr iletişim adreslerine göndermeleri gerektiği bildirilmektedir.

Bilgilerini rica ederim.

Fisun EVRENSEVDİ PEKTAŞ

Genel Sekreter

Ek-1: Başvuru Formu

Ek-2: Katılımcı Listesi

İkili Görüşmelerin Yapılacağı Adres:

Akdeniz İhracatçı Birlikleri /Limonluk Mah. Vali Hüseyin Aksoy Cad. No: 4 / Mersin

Not: Alım Heyeti listesinde yer alan firmaların, sirküler yayım tarihine kadar geleceğini teyit eden firmalar olduğu, daha sonra, heyete yeni firmalar ilave olabileceği gibi, ekte yer alan firmalardan bazılarının da gelişlerini iptal edebileceği belirtilmektedir.



Ekler:
2015-050 yeni.doc

Ek-1.pdf

Ek-2.pdf

Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belirttiğiniz GSM numarasına gönderilen 4 haneli SMS Doğrulama Kodunu giriniz.

SMS Doğrulama Kodu Hatalı

Mesajınız başarılı bir şekilde iletilmiştir. En kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.