2015/100 Sirküler (13.05.2015)


BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE

SİRKÜLER NO: 2015/100

Sayın Üyemiz,

Birliğimiz, 21-23 Mayıs 2015 tarihlerinde Bakü/Azerbaycan'da gerçekleştirilecek olan World Food Azerbaijan Fuarına 30 m2'lik bir stand ile katılım sağlamaktadır.

World Food Azerbaijan Fuarına, 2014 yılında 36 ülkeden 251 firma katılmış ve 6959 profesyonel ziyaret etmiştir. ITEGroup PLC. tarafından düzenlenen fuar, toplam 9.960 m2 alanda gerçekleşmiştir.

Küresel ölçekte yiyecek, içecek, gıda üretimi ve teknolojileri sektörlerinin kalbinin attığı fuar, Hazar bölgesinde üretim, lojistik, pazarlama ve son satış noktasına kadar her aşamada önemli bir buluşma noktası konumundadır. Ayrıca fuar; sektördeki firmalara pazardaki trendleri yakından takip edebilmek, ürünlerini tanıtmak, iş fırsatları yaratmak ve bağlantı kurmak için önemli fırsatlar sunmaktadır.

Birliğimizin, Hall 1 - 1316'da bulunan standında Bölgemiz ihracat sektörleri ve ürünlerinin uluslararası alıcılara etkin bir şekilde tanıtımı yapılacak olup, ayrıca fuarda bulunan ihracatçı firmalarımız Birliğimiz standında alıcı firmalarla ikili iş görüşmeleri yapma imkanı bulacaklardır.

Yiyecek, içecek sektöründe önemli bir uluslararası buluşma platformu olan World Food Azerbaijan Fuarının ihracatçılarımıza önemli iş bağlantıları sunacağı düşünülmektedir.

Standımızda bulunacak görevli personellerimize aşağıda bulunan iletişim bilgilerinden ulaşılabilecektir.

Bilgilerini rica ederim.

Fisun EVRENSEVDİ PEKTAŞ

Genel Sekreter

Görevli Personellerimiz:

Güliz AKEL ÇETİNKAYA- Şube Müdürü, Zehrin TÜRKER- Uzman Yardımcısı

Tel: +90 532 153 54 86


Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belirttiğiniz GSM numarasına gönderilen 4 haneli SMS Doğrulama Kodunu giriniz.

SMS Doğrulama Kodu Hatalı

Mesajınız başarılı bir şekilde iletilmiştir. En kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.