2015/180 Sirküler (15.09.2015)


BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE
SİRKÜLER NO: 2015/180


Sayın Üyemiz,

Türkiye İhracatçılar Meclisi 'nden alınan bir yazıda TOBB, TİM, TÜSİAD, MÜSİAD, Memur-Sen, Türkiye Kamu-Sen, Türk-İş, TİSK, TBB, HAK-İŞ, TESK, TÜRMOB ve TZOB' unda aralarında bulunduğu Sivil Toplum Örgütleri ve Meslek Örgütleri tarafından, "Teröre karşı birlik olma ve terörü lanetleme” konusunda kamuoyunun dikkatini çekmek üzere 17 Eylül'de Ankara'da Sıhhiye Meydanı'nda " Teröre Hayır Kardeşliğe Evet” adıyla bir buluşma organize edileceği bildirilmektedir.

Sadece ay yıldızlı bayrağımızın taşınarak, kardeşlik ve teröre karşı ortak duruşun güçlü bir şekilde iletilmesi amaçlanan, 17 Eylül 2015 Perşembe günü saat 16.30'da Ankara Sıhhiye Meydanındaki buluşmaya tüm ihracatçılarımız davetli olup, katılım sağlayacak ihracatçılarımızın aşağıdaki formu 16 Eylül 2015 Çarşamba günü saat 15:00'a kadar Birliğimize (faks: 02423117900, email: sanerb@baib.gov.tr) iletmeleri hususunda bilgilerini rica ederim.



Güliz AKEL ÇETİNKAYA
Genel Sekreter V.




Katılımcı Ad-Soyad:
Firma:



Not: Katılımlar bireysel olarak gerçekleştirilecek olup, yoğunluktan dolayı Sıhhiye Meydanına erken saatlerde intikal edilmesinde yarar görülmektedir. Buluşmada sadece Türk Bayrağı taşınacak olup, herhangi bir kurum veya örgüt simgesi kullanılmayacaktır.

Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belirttiğiniz GSM numarasına gönderilen 4 haneli SMS Doğrulama Kodunu giriniz.

SMS Doğrulama Kodu Hatalı

Mesajınız başarılı bir şekilde iletilmiştir. En kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.