2015/194 Sirküler (12.10.2015)


BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE

SİRKÜLER 2015-194

Sayın Üyemiz,

Anfaş Fuarcılık'tan alınan yazıda, Antalya Expo Center'da her sene düzenlenen fuarların tanıtımı için başlatılan "Antalya Fuarları RoadShow” projesi kapsamında 13 Ekim 2015 Salı günü Gaziantep'te, 14 Ekim 2015 Çarşamba günü Mersin'de, 15 Ekim 2015 Perşembe günü ise Adana'da tanıtım toplantıları düzenleneceği bildirilmekte olup, Anfaş'tan alınan toplantı davet yazıları ve programları ekte yer almaktadır.

Bilgilerini rica ederim.

 

Fisun EVRENSEVDİ PEKTAŞ
Genel Sekreter


ANTALYA FUARLARI ROADSHOW TANITIM TOPLANTILARI

Antalya Expo Center, Anfaş Fuarcılık tarafından Anadolu'da sektörlerin üretim ve ihracat seviyesini yükseltmek, fuarı yapılan sektörlerin yeni pazarlara açılmasına destek vermek, yurtiçinden ve yurtdışından sektör temsilcilerini, bürokratları, iş adamlarını, akademisyenleri buluşturarak sektörün gelişimine ışık tutacak uluslararası bir platform yaratmak amacıyla kamu ve özel sektör işbirliğinde kurulmuştur.

Antalya da; iklimin, konaklama ve ulaşım imkânlarının da olumlu etkisiyle iş adamlarına hem fuar ziyareti hem tatil imkânını bir arada sunarak geniş ticaret fırsatının yaratıldığı on binlerce iş görüşmesi gerçekleştirilmektedir.

Her yıl ortalama 2500 katılımcı ile 500.000 ziyaretçiye ev sahipliği yapan Antalya Fuarlarının sizin içinde yeni iş fırsatları sunacağını düşünmekteyiz.

Antalya Expo Center da her sene, yöresel ürünler, yapı malzemeleri, hayvancılık ve süt endüstrisi, tarım ekipmanları, konaklama ve ağırlama ekipmanları, moda, elektrik - aydınlatma, gıda - içecek, gayrimenkul, mermer - doğaltaş ve şehircilik konularında fuarlar düzenlenmektedir.

Fuarlarımız hakkında detaylı bilgi almanız, ziyaretçi ya da katılımcı olarak faydalanmanız için sizleri detaylı bilgilendirmek ve tanışmak için toplantımıza davet ediyoruz.

ANFAŞ Fuarcılık

Toplantı Programı

Tarih

Saat

Yer

13 Ekim 2015 Salı

14:00

Gaziantep Ticaret Odası

14 Ekim 2015 Çarşamba

10:00

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası

15 Ekim 2015 Perşembe

10:30

Adana Ticaret Odası


Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belirttiğiniz GSM numarasına gönderilen 4 haneli SMS Doğrulama Kodunu giriniz.

SMS Doğrulama Kodu Hatalı

Mesajınız başarılı bir şekilde iletilmiştir. En kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.