2018/028 Sirküler (02.02.2018)


BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE

SİRKÜLER 2018-028

Sayın Üyemiz,

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nden alınan yazıda, Türkiye'nin ilk inovasyon geliştirme programı olan ve her yıl ülkemizin inovasyon şampiyonlarını belirleyen İnovaLİG programının bu yıl 5. kez gerçekleştirileceği, İnovaLİG 2017'de ulaşılan 971 başvuru sayısı ile Türkiye, IMP3rove programına katılımın en yüksek olduğu ülkelerden biri haline gelmeyi başardığı ve 2017 yılı kazananlarının, Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle onurlandırdıkları Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftası'nda ödüllerini aldıkları ifade edilmektedir.

Yazının devamında, İnovaLİG ile şirketlerin hem inovasyon yetkinlikleri bazında yarıştığı hem de inovasyon kültürlerini interaktif bir platformda geliştirme fırsatı bulduğu ifade edilmekte olup, söz konusu İnovasyon değerlendirmesini tamamlayan her firmaya, kapsamlı inovasyon değerlendirme ve kıyas analizi raporunun ücretsiz olarak sunulduğu belirtilmektedir.

Ayrıca, İnovaLİG sayesinde firmalarımızın, yıllar içerisinde inovasyon gelişimlerini takip ederek orta ve uzun vadeli inovasyon vizyonlarını geliştirdiği ifade edilmektedir.

Bu çerçevede, firmalarımızın hem yıllar itibariyle inovasyon gelişimlerini görmesi, hem de inovasyon alanında uluslararası tecrübeye ortak olmaları için 10 Mart 2018 tarihine kadar www.inovalig.com adresinden İnovaLİG 2018'e ücretsiz olarak katılım sağlanmasının mümkün olduğu belirtilmekte olup, bahse konu İnovaLİG 2018'de izlenecek yol haritasının bir örneği ekte yer almaktadır.

Bilgilerini rica ederim.


e-imzalıdır

Fisun EVRENSEVDİ PEKTAŞ

Genel Sekreter


EK: 5 Aşamada İnovaLİG



Ekler:
2018-028.doc

5 Asamada InovaLIG.pdf

Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belirttiğiniz GSM numarasına gönderilen 4 haneli SMS Doğrulama Kodunu giriniz.

SMS Doğrulama Kodu Hatalı

Mesajınız başarılı bir şekilde iletilmiştir. En kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.