2022/020 Sirküler (02.02.2022)


BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE
SİRKÜLER NO: 2022-020

Sayın Üyemiz,

T.C. Ticaret Bakanlığı koordinatörlüğünde ve Birliğimiz organizasyonuyla doğal taş sektörüne yönelik olarak 30 Mart 2022 ila 2 Nisan 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan"2022 Marble İzmir, Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı” kapsamında Almanya, Belçika, Bosna Hersek, Cezayir, Fas, Güney Afrika, Hindistan, Hollanda, Irak, İsrail, İsveç, İsviçre, Kanada, Katar, Lübnan, Polonya, Sırbistan, Suudi Arabistan, Tayvan ve Özbekistan ülkelerine yönelik "Alım Heyeti Programı” gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Planlanan heyet ile; (1) Olası ticari işbirliği imkânlarının araştırılması ve (2) Alıcı firmalarla ikili görüşmeler yaparak yeni iş bağlantıları kurulması hedeflenmektedir.

Ticaret Bakanlığının onayının alınması halinde düzenlenecek Alım Heyeti kapsamında heyete iştirak eden yabancı firmalar ile 30 Mart, 31 Mart ve 1 Nisan 2022 tarihlerinde ekli taslak program çerçevesinde ikili görüşmeler gerçekleştirilecektir. Söz konusu alım heyeti maliyetinin Bakanlık destekleri düşüldükten sonra firmalara düşen payı Birliğimiz tarafından karşılanacak olup, katılım ücretsizdir.

2011/1 sayılı "Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği Hakkında Tebliğ” kapsamında gerçekleştirilmesi planlanan söz konusu alım heyeti programına katılmak isteyen firmaların en geç 10 Şubat 2022 Perşembe günü mesai bitimine kadar başvurularını ekte sunulan form ile öncelikle e-posta (arge@baib.gov.tr), ardından evrak asılları ile Genel Sekreterliğimize iletmeleri gerekmektedir.

Bilgilerini rica ederim.

e-imzalıdır
Güliz AKEL ÇETİNKAYA
Genel Sekreter V.

Ek-1: Alım Heyeti Katılımcı Şirket Talep Formu (EK-C4)

Ek-2: Ülke Listesi ve Taslak Program

Ek-3: Alım Heyeti Hakkında Önemli Notlar



Ekler:
Ek-1 Alım Heyeti Katılımcı Şirket Talep Formu (EK-C4).doc

Ek-2 Ülke Listesi ve Taslak Program.pdf

Ek-3 Önemli Notlar.pdf

Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belirttiğiniz GSM numarasına gönderilen 4 haneli SMS Doğrulama Kodunu giriniz.

SMS Doğrulama Kodu Hatalı

Mesajınız başarılı bir şekilde iletilmiştir. En kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.