2022/087 Sirküler (25.05.2022)


BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE
SİRKÜLER 2022-087

Sayın Üyemiz;

1. Sayın Bakanımızın Mısır Ziyareti

2. Sayın Cumhurbaşkanımızın Azerbaycan Ziyareti

Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur.

Bilgilerini rica ederim.

e-imzalıdır
Güliz AKEL ÇETİNKAYA
Genel Sekreter V.

1. Sayın Bakanımızın Mısır Ziyareti

T.C. Ticaret Bakanlığı'ndan alınan yazıya atıfla, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM)'den alınan yazıda, Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş'un 29 Mayıs 2022 tarihinde Mısır'a bir ziyaret gerçekleştirmesi planlanmakta olduğu ve söz konusu ziyaret programına yönelik olarak yapılacak çalışmalarda değerlendirilmek üzere firmalarımızın Mısır pazarına girişte karşılaştıkları sorunlar, talep ve değerlendirmelere ilişkin bilgilere ihtiyaç duyulduğu iletilmektedir.

Bu kapsamda, ihracatçılarımızın Mısır pazarına girişte karşılaştıkları sorunlar, talep ve değerlendirmelerin 25 Mayıs 2022 (BUGÜN) saat 16.00'ya kadar Genel Sekreterliğimize (eo@baib.gov.tr) iletilmesi hususunda gereği rica olunur.

2. Sayın Cumhurbaşkanımızın Azerbaycan Ziyareti

T.C. Ticaret Bakanlığı'ndan alınan yazıya atıfla, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM)'den alınan yazıda, Sayın Cumhurbaşkanımızın 28 Mayıs 2022 tarihinde Azerbaycan'a bir ziyaret gerçekleştirmesi ve söz konusu ziyarete Sayın Ticaret Bakanımızın da iştirak etmesi planlanmakta olup, söz konusu ziyaret programına yönelik olarak yapılacak çalışmalarda değerlendirilmek üzere firmalarımızın Azerbaycan pazarına girişte karşılaştıkları sorunlar, talep ve değerlendirmelere ilişkin bilgilere ihtiyaç duyulduğu ifade edilmektedir.

Bu kapsamda, ihracatçılarımızın Azerbaycan pazarına girişte karşılaştıkları sorunlar, talep ve değerlendirmelerin 25 Mayıs 2022 (BUGÜN) saat 16.00'ya kadar Genel Sekreterliğimize (eo@baib.gov.tr) iletilmesi hususunda gereği rica olunur.

Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belirttiğiniz GSM numarasına gönderilen 4 haneli SMS Doğrulama Kodunu giriniz.

SMS Doğrulama Kodu Hatalı

Mesajınız başarılı bir şekilde iletilmiştir. En kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.