2022/153 Sirküler (02.09.2022)


BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE
SİRKÜLER NO: 2022 / 153

Sayın Üyemiz,

Hollanda Büyükelçiliği Tarım Müşavirliği Ofisi tarafından 12-16 Eylül 2022 tarihleri arasında ülkemize yönelik "Hollanda Tarım Alım Heyeti” düzenlenecektir. Söz konusu heyete Hollanda'da faaliyet gösteren yaban mersini ve ahududu ithalatı, üretimi ve üretim makinaları sektörlerinde faaliyet gösteren EK-1'de bilgileri yer alan 8 firma katılmaktadır.

Heyet programı kapsamında, 15 Eylül 2022 Perşembe günü Antalya ziyareti gerçekleştirilecek olup bu çerçevede, Hollanda Büyükelçiliği Tarım Müşavirliği Ofisi ve Birliğimiz organizasyonunda 09:00-12:00 saatleri arasında Antalya Akra Barut Otel'de heyete iştirak eden yabancı firmalar ile ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilecektir.

Söz konusu ikili görüşmelere halihazırda yaban mersini ve ahududu ihracatı gerçekleştiren firmalarımızın yanısıra, söz konusu ürünlerin ihracatını gerçekleştirmeyi hedefleyen ve bu sektörde yer almayı planlayan firmalarımızın da katılımında yarar olduğu düşünülmektedir.

Bu itibarla, ikili görüşmelere katılmak isteyen firmaların EK-2'de sunulan başvuru formunu doldurarak en geç 08 Eylül 2022 Perşembe günü saat 17:30'a kadar Genel Sekreterliğimize (eo@baib.gov.tr) göndermeleri gerekmektedir. Görüşmeler randevu sistemi çerçevesinde gerçekleştirilecek olup randevular başvuru sırasına göre oluşturulacak ve başvuran firmalara tarafımızdan randevu saatlerine ilişkin bilgi verilecektir.

Bilgilerini rica ederim.

e- imzalıdır
Dr. Nedret TOSUN
Genel Sekreter V.

İlgili Kişi (BAİB): Gizem ALP TOPÇU (Tel: 0 530 916 34 10- e-mail: eo@baib.gov.tr)

Akra Barut Otel Adres: Şirinyalı Mah. Lara Cad. No:24 Muratpaşa/ANTALYA

Ekler:

1. Hollanda- Firma Profilleri

2. İkili Görüşme Başvuru Formu



Ekler:
EK-1 Firma Profilleri.pdf

EK-2 İkili Görüşme Başvuru Formu.docx

Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belirttiğiniz GSM numarasına gönderilen 4 haneli SMS Doğrulama Kodunu giriniz.

SMS Doğrulama Kodu Hatalı

Mesajınız başarılı bir şekilde iletilmiştir. En kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.