2022/163 Sirküler (28.09.2022)


BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE
SİRKÜLER 2022-163

Sayın Üyemiz;

Birliğimiz, 4-6 Ekim 2022 tarihlerinde Madrid/İspanya'da gerçekleştirilecek Fruit Attraction Uluslararası Meyve, Sebze Ticaret Fuarı'na 15 m2'lik bir info - stand ile iştirak etmektedir.

Bu sene, söz konusu fuarda Hall 4'da bulunan 4D09B no'lu standımızda bölgemizin ihracat sektörleri ve ürünleri, uluslararası alıcılara yönelik olarak tanıtılacaktır.

İspanya'da organize edilen fuar, 130 ülkeden katılım, 90.000 üzerinde ziyaretçi ve 1800 standlı katılım ile birlikte meyve ve sebze sektöründe önemli yer edinmektedir.

Fruit Attraction Uluslararası Meyve, Sebze Ticaret Fuarı, farklı kıtalardaki ülkelerden gelen şirket, kurum ve kuruluşları meyve ve sebze ürünlerini sergiledikleri alan olmanın yanı sıra, tarım sektöründeki ve tedarik zincirindeki yenilikleri ve organik ürünlerin ihracatı hususlarında bilgi edinilebilecek bir platformdur.

Bu itibarla, sektörde faaliyet gösteren firmalara pazardaki trendleri yakından takip edebilmek, ürünlerini tanıtmak, iş fırsatları yaratmak ve bağlantı kurmak için önemli fırsatlar sunmaktadır.

Fruit Attraction Uluslararası Meyve, Sebze Ticaret Fuarı'nın ihracatçılarımıza önemli iş bağlantıları sunacağı düşünülmektedir

Standımızda bulunacak görevli personellerimize fuar süresince aşağıda bulunan telefon numarasından ulaşılabilecektir.

Bilgilerini rica ederim.

e-imzalıdır
Güliz AKEL ÇETİNKAYA
Genel Sekreter V.

Zeynep Işıl Türkmen Çebişli(Uzm. Yard.): 05309163416

Halil Özcan(Uzm.Yard.): 05309163422


Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belirttiğiniz GSM numarasına gönderilen 4 haneli SMS Doğrulama Kodunu giriniz.

SMS Doğrulama Kodu Hatalı

Mesajınız başarılı bir şekilde iletilmiştir. En kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.