2013/282 Sirküler (07.11.2013)


ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE

ÖZEL SİRKÜLER NO: 2013/282

Sayın Üyemiz,

Bilindiği üzere, Antalya İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu kararı uyarınca, yoğun ihracat sezonunun olduğu dönemlerde üyelerimizi günlük hal fiyatlarından haberdar etmek ve piyasada yapay fiyat artışlarını önleyerek ürün fiyatlarının istikrarlı bir seyir göstermesini sağlamak amacıyla, her yıl Antalya, Kumluca, Mavikent, Demre ve Gazipaşa hallerindeki bazı sebze fiyatları üyelerimize faks, e-posta ve sms yolu ile gönderilmektedir.

Kumluca, Mavikent, Demre ve Gazipaşa bölgelerindeki fiyatlarla ilgili Komisyoncu Derneklerinden temin edilerek üyelerimiz bilgilendirilirken, Antalya fiyatları ise Antalya Toptancı Halinde faaliyet gösteren ve sürekli alım yapan bazı ihracatçılarımızdan alınan fiyatlar değerlendirilerek duyurulmaktadır.

Genel Sekreterliğimiz kayıtlarındaki hal fiyatları gönderilecek üyelerimizin listesi güncellenecek ve ekteki formu dolduran üyelerimize talepleri doğrultusunda e-mail, faks veya Sms olarak Günlük Hal Fiyatları gönderilecektir.

Bu çerçevede, söz konusu hal fiyatlarından haberdar olmak isteyen üyelerimizin 11 Kasım 2013 Pazartesi gününe kadar ekte yer alan formu doldurarak Genel Sekreterliğimize ulaştırmaları gerekmektedir.

Ayrıca bahsi geçen fiyatların daha net ve gerçekçi olarak duyurulması hususunda Birliğimize destek olmak adına, Antalya Hal fiyatları konusunda günlük bilgi vermek isteyen ihracatçılarımızın da ekteki formda "Fiyat Verebileceği Ürün” kısmını da doldurarak Genel Sekreterliğimize göndermeleri önem arz etmektedir.

Bilgilerini rica ederim.

Fisun EVRENSEVDİ PEKTAŞ

Genel Sekreter

Ek: Günlük Yaş Meyve Sebze Piyasası Bülteni Bilgi Formu (1 Sayfa)


ÇETİN


EK

GÜNLÜK YAŞ MEYVE SEBZE PİYASASI BÜLTENİ BİLGİ FORMU

Firma Adı:

Yetkili Kişi:

İş Telefonu:

Faks:

E-posta adresi:

SMS Almak istediği Cep telefonu :

Günlük hal fiyatlarını:

(Fiyatları hangi yolla / yollarla

almak istediğinizi belirtiniz)

( ) FAKS OLARAK ALMAK İSTİYORUM

( ) E-POSTA OLARAK ALMAK İSTİYORUM

( ) KISA MESAJ (SMS) OLARAK ALMAK İSTİYORUM

Antalya için günlük fiyat

verebilir misiniz?

( ) EVET ( ) HAYIR

Antalya için fiyat

verebileceğiniz Ürün / Ürünler

( ) DOMATES

( ) SALKIM

( ) SALATALIK

( ) PATLICAN

( ) KABAK

KAYA

NOT: Hal fiyatlarından haberdar olmak isteyen ve ürün fiyatı verebilecek üyelerimizin formu 11/11/2013 Pazartesi günü mesai bitimine kadar tosunn@aib.gov.tr veya soysalc@aib.gov.tr e-posta adreslerine ya da 0242-311-79-00 no'lu faksa iletmeleri gerekmektedir.


Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belirttiğiniz GSM numarasına gönderilen 4 haneli SMS Doğrulama Kodunu giriniz.

SMS Doğrulama Kodu Hatalı

Mesajınız başarılı bir şekilde iletilmiştir. En kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.