2013/029 Sirküler (16.01.2013)


ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE

SİRKÜLER NO: 2013 / 029

Sayın Üyemiz,

1. Bosna Hersek Yatırım Projeleri

2. Yunanistan Bilgi Notu

3. COEX Fuarları

Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur.

Bilgilerini rica ederim.

Fisun EVRENSEVDİ

Genel Sekreter

BOSNA HERSEK YATIRIM PROJELERİ

Ekonomi Bakanlığı Serbest Bölgeler, Yurtdışı Yatırım ve Hizmetler Genel Müdürlüğü'nden alınan bir yazıya istinaden TİM-Türkiye İhracatçılar Meclisi Genel Sekreterliği'nden alınan yazıyla; Bosna Hersek'teki güncel yatırım projeleri Genel Sekreterliğimize iletilmiş olup projelerle ilgilenen firmaların TİM'e başvurmaları gerekmektedir. (286)

Türkiye İhracatçılar Meclisi Genel Sekreterliği:

Tel: 0212 454 04 71

İlgili Kişi: Bihter Esin Yücel (bihteryucel@tim.org.tr)

EK 1: Projeler

YUNANİSTAN BİLGİ NOTU

Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü'nden alınan bir yazıya istinaden TİM-Türkiye İhracatçılar Meclisi Genel Sekreterliği'nden alınan yazıda Ekonomi Bakanlığınca yapılmakta olan bir çalışmada kullanılmak üzere, ihracatçılarımızın Yunanistan pazarında karşılaştıkları sorunlar ile ilgili bilgi talep edilmektedir. (288)

Bu çerçevede, söz konusu çalışmada kullanılmak üzere; söz konusu ülke pazarında karşılaşılan sorunlar ile gündeme getirilmesinde fayda görülen diğer hususlara ilişkin görüş ve önerilerinizin TİM- Türkiye İhracatçılar Meclisi Genel Sekreterliği'ne iletilmek üzere ek 2'de yer alan form doldurularak, en geç 18 Ocak 2013 Cuma günü mesai bitimine kadar Genel Sekreterliğimize (yilmaza@aib.gov.tr) iletilmesi gerekmektedir.

EK 2: Görüş Formu

COEX FUARLARI

Seul Ticaret Müşavirliğimiz'den alınan bir yazı ile G.Kore'nin başkenti Seul'ün en önemli kongre/fuar merkezi COEX'te, "COEX Global Business Unit” tarafından 2013 yılında düzenlenecek fuarlara ilişkin broşür tarafımıza ulaştırılmıştır. Bizzat COEX işletmecisi tarafından düzenlenecek fuarları içeren ve COEX kongre/fuar merkezinde diğer organizatörler tarafından düzenlenecek olan fuarları içermeyen söz konusu broşür ek 3'de yer almaktadır. (270)

EK 3: Broşür


Ekler:
ek.rar

srkaib2013029.pdf

Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belirttiğiniz GSM numarasına gönderilen 4 haneli SMS Doğrulama Kodunu giriniz.

SMS Doğrulama Kodu Hatalı

Mesajınız başarılı bir şekilde iletilmiştir. En kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.