2024/014 Sirküler (01.02.2024)


BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE
SİRKÜLER NO: 2024-014

Sayın Üyemiz,

Birliğimiz, 06-09 Şubat 2024 tarihlerinde Anfaş Fuar Merkezinde gerçekleştirilecek olan 30. Food Product - Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı'na katılım sağlayacaktır.

Anfaş Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek 30. Food Product Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı; 300'ün üzerinde katılımcıyı, yurt içinde 70 il ve yurt dışında 50'in üzerinde ülkeden 50.000'in üzerinde profesyonel ziyaretçiyle bir araya getirmeyi planlamaktadır.

Birliğimizin 4S11 nolu info standında, bölgemiz ihracat sektörleri ve ürünlerinin uluslararası alıcılara etkin bir şekilde tanıtımı yapılacak olup, fuarda bulunan ihracatçı firmalarımız Birliğimiz standında alıcı firmalarla ikili iş görüşmeleri yapma imkânı bulacaktır. Gıda ve İçecek sektöründe önemli bir uluslararası buluşma platformu olan Food Product Fuarı'nın ihracatçılarımıza önemli iş bağlantıları sunacağı düşünülmektedir.

" Food Product - Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı” kapsamında gerçekleşecek olan etkinlik kataloğu ekte yer almaktadır.

Bilgilerini rica ederim.

e-imzalıdır
Anıl YILMAZ
Genel Sekreter V.

EK: Etkinlik Kataloğu



Ekler:
ANFAŞ FP BROŞÜR TR.pdf

Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belirttiğiniz GSM numarasına gönderilen 4 haneli SMS Doğrulama Kodunu giriniz.

SMS Doğrulama Kodu Hatalı

Mesajınız başarılı bir şekilde iletilmiştir. En kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.