2023/146 Sirküler (05.09.2023)


BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE
SİRKÜLER NO: 2023-146

Sayın Üyemiz,

Birliğimiz, 26-29 Eylül 2023 tarihlerinde Verona/İtalya'da gerçekleştirilecek olan Marmomac 2023 Fuarı'na bir info standı ile katılım sağlamaktadır.

Avrupa'nın en önemli doğaltaş fuarlarından olan Marmomac Fuarına, 2022 yılında 39 ülkeden 756 firma katılmış ve fuarı 30.000 civarında kişi ziyaret etmiştir. En önemli sektör fuarlarından olan söz konusu fuar dahilinde farklı hollerde; mermer ve doğaltaş ile tasarım ürünlerinden, doğaltaş sektörüne yönelik makine ve ekipmanlarına kadar geniş yelpazede ürünler sergilenmektedir. Ayrıca fuar, sektörde faaliyet gösteren firmalara pazardaki trendleri yakından takip edebilmek, ürünlerini tanıtmak, iş fırsatları yaratmak ve bağlantı kurmak için önemli fırsatlar sunmaktadır.

Birliğimizin 10. Hol Q2-05 standında, bölgemiz ihracat sektörleri ve ürünlerinin uluslararası alıcılara etkin bir şekilde tanıtımı yapılacak olup, fuarda bulunan ihracatçı firmalarımız Birliğimiz standında alıcı firmalarla ikili iş görüşmeleri yapma imkanı bulacaktır. Doğaltaş sektöründe önemli bir uluslararası buluşma platformu olan Marmomac Fuarı'nın ihracatçılarımıza önemli iş bağlantıları sunacağı düşünülmektedir.

Standımızda bulunacak görevli personellerimize fuar süresince aşağıda bulunan telefon numarasından ulaşılabilecektir.

Bilgilerini rica ederim.

e-imzalıdır
Dr. Nedret TOSUN
Genel Sekreter V.



Görevli Personel:

Gizem ALP TOPÇU - Şube Müdürü

Merve TAŞDEMİR - Uzman

Tel: 00905309163415


Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belirttiğiniz GSM numarasına gönderilen 4 haneli SMS Doğrulama Kodunu giriniz.

SMS Doğrulama Kodu Hatalı

Mesajınız başarılı bir şekilde iletilmiştir. En kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.