2023/165 Sirküler (27.09.2023)


BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE
SİRKÜLER NO: 2023-165

Sayın Üyemiz,

Birliğimiz, 28-30 Eylül 2023 tarihlerinde Anfaş Fuar Merkezinde gerçekleştirilecek olan Interfresh Eurasia - Sebze, Meyve, Ambalaj, Depolama, Lojistik, Tarım Makine ve Teknolojileri Fuarı'na katılım sağlayacaktır.

Interfresh Eurasia fuarını 2022 yılında 42 ülkeden, 11.869 kişi ziyaret etmiştir. Interfresh Eurasia Fuarı, yaş meyve ve sebze sektöründen, ürün işleme ve paketleme sistemlerine kadar sektörün dünyaya açılan en önemli kapılarından biridir. Ayrıca fuar, sektörde faaliyet gösteren firmalara pazardaki trendleri yakından takip edebilmek, ürünlerini tanıtmak, iş fırsatları yaratmak ve bağlantı kurmak için önemli fırsatlar sunmaktadır.

Birliğimizin A-9 numaralı ortak info standında, bölgemiz ihracat sektörleri ve ürünlerinin uluslararası alıcılara etkin bir şekilde tanıtımı yapılacak olup, fuarda bulunan ihracatçı firmalarımız Birliğimiz standında alıcı firmalarla ikili iş görüşmeleri yapma imkânı bulacaktır. Yaş meyve ve sebze sektöründe önemli bir uluslararası buluşma platformu olan Interfresh Eurasia Fuarı'nın ihracatçılarımıza önemli iş bağlantıları sunacağı düşünülmektedir.

"Interfresh Eurasia - Sebze, Meyve, Ambalaj, Depolama, Lojistik, Tarım Makine ve Teknolojileri Fuarı” kapsamında gerçekleşecek olan etkinlik kataloğu ekte yer almaktadır.

Bilgilerini rica ederim.

e-imzalıdır
Ümit SEZER
Genel Sekreter


Ekler:
e katalog.pdf

Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belirttiğiniz GSM numarasına gönderilen 4 haneli SMS Doğrulama Kodunu giriniz.

SMS Doğrulama Kodu Hatalı

Mesajınız başarılı bir şekilde iletilmiştir. En kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.