2023/174 Sirküler (12.10.2023)


BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE
SİRKÜLER NO: 174

Sayın Üyemiz,

Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda Birliğimiz işbirliği ile İstanbul Maden İhracatçıları Birliği tarafından, Bursa 7. Uluslararası Blok Mermer Fuarı ile eş zamanlı olarak 25-28 Ekim 2023 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri, Brezilya, Endonezya, Hindistan, İspanya, İsrail, İtalya, Kuveyt, Mısır, Portekiz, Suudi Arabistan, Tayland, Vietnam, Yunanistan ülkelerinden davet edilecek satın almacı firmaların katılımıyla doğal taş sektörü alım heyeti programı gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

T.C. Ticaret Bakanlığı onayı alınması halinde, katılımcıların yabancı firma yetkilileri ile birebir görüşme imkânı bulacakları ve devam görüşmelerinin yer alacağı söz konusu alım heyeti için Birliğimiz tarafından katılımcı firmalara destek tutarı oranında prefinansman sağlanacak olup katılım bedeli 250 USD olarak belirlenmiştir.

Heyet kapsamında yabancı firma temsilcileri ile ikili iş görüşmeleri programına katılmak isteyen firmalarımızın https://tinyurl.com/bursa-heyet linkinde yer alan başvuru formunu doldurduktan sonra katılım bedelini aşağıda yer alan banka hesabına yatırmaları ve ekte yer alan belgeleri eksiksiz hazırlayarak 19 Ekim 2023 Perşembe günü 17:30'a kadar e-posta yoluyla arge@baib.gov.tr adresine ve ıslak imzalı belgeleri posta ile aşağıda yer alan İstanbul Maden İhracatçıları Birliği adresine iletmeleri gerekmektedir.

Bilgilerini rica ederim.

e-imzalıdır
Ümit SEZER
Genel Sekreter

Önemli Notlar

Kişisel veri paylaşım formu, heyet katılımcısı tarafından imzalanacak olup, diğer formlar şirketi temsil ve ilzama yetkili kişi tarafından imzalanmalıdır.

Katılım için kontenjan sınırlı sayıda olup yoğun talep olması durumunda; başvuru formunun doldurulmuş olması, heyete ilişkin gerekli belgelerin eksiksiz olarak teslim edildiği tarih, heyet katılım bedelinin yatırılmış olması, üyelik bilgileri hususları esas alınacaktır.

Ödeme, aşağıda belirtilen hesaba USD olarak yatırılacaktır. (Ödemenin yapılmış olması katılım teyidi anlamına gelmemektedir)

Islak İmzalı evrakların Gönderileceği Adres: İstanbul Maden İhracatçıları Birliği, Dış Ticaret Kompleksi. Yenibosna Merkez Mah. Sanayi Cad. No:3 A Blok K:6 Bahçelievler, İstanbul

Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği

Vakıflar Bankası-Antalya Şubesi-

Hesap No: 00158048000844376

IBAN: TR09 0001 5001 5804 8000 8443 76

NOT: Banka dekontlarında katılımcı firmanın ismi, hesap numarası, IBAN numarası, "Bursa Blok Mermer Fuar Doğaltaş Sektörel Alım Heyeti Katılım Bedeli” ibaresi yer alması gerekmektedir.

Ekler ve Başvuru Evrakları

1-Talep Yazısı

2-Taahhütname

3-KVKK Onay Formu

4-Taslak Program


Ekler:
1-ek-a-4-alim-heyeti-yerli-katilimci-sirket-talep-yazisi.doc

2-alim-heyeti-taahhutname.pdf

3-kvkk-aydinlatma-bildirimi-formu.pdf

4-bursa-taslak-program.pdf

Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belirttiğiniz GSM numarasına gönderilen 4 haneli SMS Doğrulama Kodunu giriniz.

SMS Doğrulama Kodu Hatalı

Mesajınız başarılı bir şekilde iletilmiştir. En kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.