2020/190 Sirküler (04.06.2020)


BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE
SİRKÜLER 2020-190

Sayın Üyemiz;

Ticaret Bakanlığı'ndan alınan bir yazıya atıfla, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM)'nden alınan yazıda, Koronavirüs pandemisinin etkilerinin tüm dünya üzerinde hissedilmeye devam edilmekte olduğu, bu dönemde iş görüşmelerinin ve bilgilendirme faaliyetlerinin elektronik ortamda gerçekleştirilmesinin bir zorunluluk halini aldığı, Pandemi ile ilgili yaşanmakta olan normalleşme süreci sonrasında dahi elektronik imkânlardan yararlanılarak yapılacak toplantı, görüşme, webinar gibi etkinliklerin devam edeceği, iş yapma kültürünün bir parçası haline geleceğinin değerlendirildiği bildirilmektedir.

Bu çerçevede, Bakanlığa bağlı olarak dünyanın dört bir yanında ihracatımızın geliştirilmesi için çalışmakta olan Ticaret Müşavir ve Ataşeleri ile Türk iş dünyasını bir araya getirmek üzere Ticaret Bakanlığı tarafından "Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler” adıyla online toplantılar düzenleneceği ve ilk olarak Hindistan'da görev yapmakta olan Bakanlık temsilcileri ile Hindistan'da yerleşik 3 iş insanının konuşmacı olarak katılacağı "Hindistan'da İş Yapabilme, Markalaşma ve Ticari Fırsatlar” sohbet toplantısının 5 Haziran 2020 Cuma günü 10.00-11.30 saatleri arasında gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Etkinliğe ilişkin program akışı ve uygulama bilgilendirme notu ekte yer almaktadır. Katılmak isteyen firmalar https://bit.ly/2BjhKTg linki üzerinden etkinliğe erişim sağlayabileceklerdir. Etkinliğe azami 250 kişi katılabileceği bildirilmektedir.

Bilgilerini rica ederim.

e-imzalıdır
Güliz AKEL ÇETİNKAYA
Genel Sekreter T.



EK: Program Akışı Etkinliğe İlişkin Bilgilendirme Notu



Ekler:
EK.PDF

Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belirttiğiniz GSM numarasına gönderilen 4 haneli SMS Doğrulama Kodunu giriniz.

SMS Doğrulama Kodu Hatalı

Mesajınız başarılı bir şekilde iletilmiştir. En kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.