2021/018 Sirküler (26.01.2021)


BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE

SİRKÜLER 2021-018

Sayın Üyemiz;

T.C. Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğünden alınan yazıda, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nin, öğrenci ve mezunların nitelikli istihdamına katkı sağlamak amacıyla bir internet platformu olan "Yetenek Kapısı”nı üniversitelerin ve sektör temsilcilerinin hizmetine sunduğu bildirilmektedir.

Yazıda devamla; öğrenciler ve mezunların, Yetenek Kapısı'nda profil oluşturarak, kariyer ağına ilk adımı atabilecekleri, oluşturulan profil aracılığıyla kariyer fuarları, etkinlikler ve eğitimleri inceleyebileceği, gençlerin söz konusu etkinlik ve eğitimlere Yetenek Kapısı üzerinden başvurabilecekleri ifade edilmektedir.

Öte yandan, "Yetenek Kapısı”nın işverenler için de doğru ve hızlı insan kaynağına ulaşmayı kolaylaştırdığı, işverenlerin, bünyelerinde gerçekleşecek iş ve staj ilanlarını, fuar ve etkinlikleri ağ üzerinden gençlere daha kolay duyurabileceği ve gençlerin de bu duyurular sayesinde işverenler ile iletişime geçebilecekleri belirtilmektedir.

Bu çerçevede, ilgili platforma kaydolmak, ilan yüklemek isteyen firmalarımız yetenekkapisi.org linkinden sisteme giriş yapabilirler.

Bilgilerini rica ederim.

e-imzalıdır
Güliz AKEL ÇETİNKAYA
Genel Sekreter T.

Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belirttiğiniz GSM numarasına gönderilen 4 haneli SMS Doğrulama Kodunu giriniz.

SMS Doğrulama Kodu Hatalı

Mesajınız başarılı bir şekilde iletilmiştir. En kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.