2021/209 Sirküler (23.11.2021)


BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE
SİRKÜLER 2021-209

Sayın Üyemiz,

T.C. Ticaret Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu koordinasyonu; Antalya Ticaret Odası, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ve Birliğimiz organizasyonu ile 30 Kasım 2021 ve 01 Aralık 2021 tarihlerinde online platformda "Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri” düzenlenecektir.

Seminerlere katılımınız hem Ticaret Bakanlığı tarafından sağlanan Devlet Yardımları, Ticaret Bakanlığının güncel online hizmetleri ve günümüz dış ticaretinin en önemli konularında deneyimli uzmanların sunumlarını izleme, bu konularda bilgilerinizi geliştirme ve uygulamada karşılaşılan sorunlara yanıt alma olanağı bulacak olmanız hem de mevcut ihracatınızın geliştirilmesi, yurt dışı pazarlardaki rekabet gücünüzün artırılması ve yeni pazarlara açılımınız açısından önem arz etmektedir.

Video konferans yöntemi ile düzenlenecek online Seminerlere katılım ücretsiz ve herkese açık olup katılım için https://www.baib.gov.tr/egitim bağlantısı üzerinden kayıt olunması gerekmektedir. Kayıt gerçekleştiren katılımcılara seminer bağlantı linki e-posta yoluyla gönderilecektir.

Seminer programı ekte yer almakta olup Seminer bitiminde katılımcılara "Katılım Belgesi” verilecektir. "Katılım Belgesi” kayıt formunda istenen bilgiler ile düzenlenecek olup bilgilerin doğru olarak girilmesi önem arz etmektedir.

Bilgilerini ve katılımlarını rica ederim.

e-imzalıdır
Güliz AKEL ÇETİNKAYA
Genel Sekreter V.

Detaylı Bilgi İçin:
Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Genel Sekreterliği- Gizem ALP TOPÇU
Tel: 0 242 505 10 22
E-Posta: alpg@baib.gov.tr

Ek: Program



Ekler:
Seminer Programı.docx

Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belirttiğiniz GSM numarasına gönderilen 4 haneli SMS Doğrulama Kodunu giriniz.

SMS Doğrulama Kodu Hatalı

Mesajınız başarılı bir şekilde iletilmiştir. En kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.